Op zondag 5 mei startte het nieuwe schuttersseizoen voor Schutterij St. Sebastianus Mechelen. Tijdens de jaarlijkse rondgang werd het nieuwe Koningspaar gepresenteerd aan de inwoners van Mechelen. Tijdens de rondgang werd er een bezoek gebracht aan verschillende horecagelegen. Het nieuwe Koningspaar Johnny Coenjaerds en Roxana Bessems hadden lang uitgekeken naar deze dag. We bedanken de horecaondernemers van Mechelen voor het hartelijk welkom heten van onze schutterij; Café de Paardenstal, Restaurant Proeff, Restaurant de Geulhof en Hotel/ Restaurant de oude Brouwerij.

Daarnaast werden onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Rody Bartels, Kay Bessems en Hub Bessems 5 jaar lid, Kay Meentz, Kelly Ansems en Kyara Lindelauf 12,5 jaar lid, Edward Vanderheijden 30 jaar lid,  Paul Sintzen 40 jaar lid. Gefeliciteerd allen!


Huub Colen werd in het zonnetje gezet voor zijn jaren lange inzet voor de schutterij en kreeg hierbij een mooie onderscheiding van de bond RKLSB!


Tevens werd er een serenade gebracht aan Heinz en Uschi Rouvroye ter eren van hun 60jarig huwelijksfeest. Heinz en Uschi zijn een grote steun voor onze schutterij en hebben jarenlang de leden van de schutterij vervoerd in hun bus. Nogmaals gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal!

Categorieën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *