Onze schutterij is altijd op zoek naar nieuwe leden. Als lid van onze schutterij ben je betrokken bij alle activiteiten waar onze vereniging aan deelneemt, zoals schuttersfeesten en dorpstradities. De schutterij in Mechelen is er voor hem en voor haar en natuurlijk ook voor de jeugd!

Het klaroenkorps bestaat uit tamboers en klaroenblazers. Zij repeteren elke maandagavond vanaf 19.00 uur in de Gemeenschapsvoorziening A gen Sjoeël. Voor jeugdleden vanaf 6 jaar verzorgt de schutterij een stukje opleiding. Op een speelse manier worden de grondbeginselen van het slag- of blaaswerk overgebracht. Ben je niet muzikaal, maar wil je wel lid worden van onze vereniging? Vanaf 16 jaar kun je geweerdrager (grenadier) worden! In het zomerseizoen (april t/m begin september) hebben we bijna elke woensdagavond oefenschieten vanaf 19:00 uur op onze schietweide aan de Hoofdstraat. Behalve het oefenschieten zijn dit ook gezellige en gemoedelijke avonden met je schuttersvrienden of -vriendinnen. 

Wil je graag lid worden van onze schutterij?
Neem vrijblijvend contact op met iemand van het bestuur of vul het Inschrijfformulier in en mail dit met pasfoto naar: st.sebastianus1657@gmail.com 

Mocht je interesse hebben ben je altijd welkom om gezellig een maandagavond de repetitie van het Klaroenkorps bij te wonen in de Gemeenschapsvoorziening A gen Sjoeël. Of in de zomermaanden op woensdagavond naar de schietoefeningen te komen op de schuttersweide aan de Hoofdstraat.