Op zondag 3 oktober vond het kampioenschap schieten plaats op de Schuttersweide van schutterij St. Sebastianus Mechelen.

De weersomstandigheden waren niet zoals gewenst, maar tussen de buien door kon er toch geschoten worden. Aan het einde van de middag waren de winnaars bekend.

Bij het A team was het Mirjam Pelzer die het als beste deed en de zilveren plaat mag dragen, gevolgd door Edwin Lardinois op de tweede plek en een derde plek voor Peter Lindelauf.

Bij het B team was het Shena Lardinois die won en komend jaar de zilveren plaat mag dragen. In dit team was de tweede plek voor Rody Bartels en een derde plek voor Huub Colen.

We kijken terug op een geslaagde middag, waarbij we de winnaars van harte feliciteren!

Verder kijken we ook terug op een geslaagde donateursactie die vorige week heeft plaatsgevonden. We bedanken de inwoners van Mechelen voor hun bijdrage.

De actie van de Plus sponsorpunten loop nog steeds. Bij iedere €10 aan boodschappen bij de Plus krijgt u een kraskaart die u kunt inzetten voor schutterij St. Sebastianus Mechelen. Deze actie loopt t/m 20 november.

Zowel deze bijdrage als de bijdrage van de donateursactie komen ten goede voor het herstel van ons schutterslokaal dat onder water is gelopen tijdens het buiten de oevers treden van de Geul en de Beek afgelopen zomer. Onder andere materialen, uniformen, meubels, en muziekinstrumenten zijn hierbij flink beschadigd.

Naast bovenstaande actie start op 4 oktober weer de Rabo Clubsupport. U kunt t/m 25 oktober u stem uitbrengen via de Rabobank en schutterij St. Sebastianus Mechelen steunen. Met dit bedrag kunnen we onze klaroenen vervangen, want na 25 jaar gebruik zijn ze hieraan toe.

Iedereen die zijn of haar stem uitbrengt op schutterij St. Sebastianus Mechelen is heel hartelijk bedankt!

Bestuur en leden Schutterij St.Sebastianus Mechelen

 

Categorieën: