“Komm Bruder, reich mir die Bruderhand“

Uitnodiging.

Schutterij St. Sebastianus Mechelen (L) ,opgericht in 1657, heeft de eer om op zondag 10 september 2023 het 53e Dreiländerecktreffen in Mechelen (L) te organiseren.

Het doel van dit internationaal schutterstreffen is o.a. de verbondenheid tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen te behouden en waar nodig te bevorderen. Verbroedering over de landsgrenzen heen. Samen vormen we het decor van een ware schuttersinvasie. ’n Mooie afspiegeling van verschillen en overeenkomsten in de cultuur van deze drie schutterswerelden. Graag nodigen wij u uit om samen met de schutterijen uit voornoemde landen deel te nemen aan het Dreiländerecktreffen 2023. Dit treffen kan alleen een succes worden als vele schutterijen hier hun medewerking aan verlenen. Middels dit schrijven willen wij ook uw vereniging hiertoe uitnodigen.

Na de officiële opening volgt de optocht met defilé door Mechelen. Eregasten, genodigden en bezoekers zullen deze kleurrijke optocht aanschouwen. Na afloop van de optocht vinden er op het feestterrein schoonheid- en muziekwedstrijden plaats. Deelname hieraan is vrijblijvend. Zoals gebruikelijk zijn er vele prijzen te winnen. Koningen van de deelnemende schutterijen strijden onderling om de titel Dreiländereckkoning 2023.

Voor de verdere planning en info m.b.t. het Dreiländerecktreffen 2023 verwijzen wij U graag naar de informatiepagina op de site www.st-sebastianusmechelen.nl

Graag nodigen wij ook Uw schutterij uit tot deelname aan dit uitzonderlijk 53e Dreiländerecktreffen 2023.

Schutterij St. Sebastianus Mechelen (L) hoopt ook Uw schutterij op zondag 10 september 2023 in Mechelen te mogen begroeten.

Met vriendelijke schuttersgroet, Bestuur en leden van schutterij St. Sebastianus Mechelen.

Categorieën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *